Müdürün Mesajı

Anasayfa   Okulumuz   Müdürün Mesajı

&

Değerli Velilerimiz ve Sevgili Öğrenciler,

Bahçeşehir Koleji olarak görevlerimizin bilincindeyiz.  En büyük hedefimiz,  “ Ufku değil, ufkun ötesini de gören “ ve çağını doğru yorumlayan nesiller yetiştirmektir.

Bu anlamda, öğrencilerimizi, donanımlı bir eğitim kadrosuyla akademik olarak yetiştirirken,  bir yandan da sosyal yönlerinin gelişmesini sağlamak için onlara, farklı alanlarda kendilerini ifade edebilecekleri ortamlar hazırlamaya özen gösteriyoruz. Her öğrencinin farklı olduğunu,  yeteneklerinin kendilerine özgü ve özel olduğunu biliyoruz. Bu özelliklerin ortaya çıkarılarak bir yeteneğe dönüştürülebilmesi için  “doğru yaklaşım ve doğru ortam” ilkesi inancıyla hareket ediyoruz.

Öğrencilerimizin her anlamda yetişmelerinin ve gelişimlerinin sadece okulla başarılamayacağının bilincinden hareketle; okul, aile, çevre, arkadaş işbirliğinin önemine inanıp, karşılaşabileceğimiz olumsuz durumları bu birlikteliğin sinerjisiyle çözmeye çalışıyoruz.

Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın yetişmesinde söz sahibi olan öğretmenlerimizi, gelişen eğitim teknolojileri ve eğitim sistemleri ile donatıp, öğrencilerimizin gereksinimlerini karşılamalarını sağlıyoruz.  .

Yetiştirdiğimiz öğrencilerimiz; öğrenmeyi öğrenmiş, bilgiyi üretebilen, bilgiyi doğru kullanabilen ve paylaşabilen, problemlerle baş edebilen, ulusal ve evrensel değerlere saygılı, sosyal sorumluluk sahibi olarak bir üst öğretimde de eğitimlerini başarıyla sürdürebilmektedirler.

Eğitimin zor ve sorumluluk gerektiren bir iş, uzun bir yolculuk olduğunu biliyoruz; ama yaptığımız işten ve emeğimizin sonucunu almaktan da büyük bir mutluluk duyuyor ve işimizi severek yapıyoruz.

Bizi bu yolculuğumuzda destekleyen, başarılarımızda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, saygılarımı iletiyorum.

Mahmut KALCI

Kocaeli Bahçeşehir Okulları